tak jadi beli kucing

sabtu hari tu tak pergi pun tgk anak kucing. sebabnya jantan...aku nak beli yang betina...hari ade kontek breeder di pandan jaya...dia ade kittens persian, aku nak yang warna kelabu...hopefulyy betty lah ye....sian pucci, home alone everyday...takkan nak main ngan suratkhabar je....habis dah jadi tempak berak dah. nasib six sense aku kuat, asal bunyi kais je cepat je aku sambar masuk lam litter box....mungkin penghadaman dia tak ok kot , sebab baru makan kitizyme 2 hari. insyaallah sihat gebu la hang pucci.

2 comments:

miss.Bed said...

sabar laa pucci
pucci kecik lg, xyah cari pasangan awai2
tgk mommy coco bertenang je walaupun sorang

Misz Pinkie Winkie said...

tak sabar nak tengok kitten baru.

Powered by Blogger.