Nexgen

0
COMMENTS

Rm350

Ello

0
COMMENTS

kubu meem ~ torbie

0
COMMENTS

suri + stray =  kubu meem
dob = 20.5.14
male
Free
available after 20.8.14

munchie meem ~ tabby bi-color

0
COMMENTS

suri+ stray = munchie meem
dob = 20.5.14
male
Free
available after 20.8.14

moochie meem ~ ticked tabby

0
COMMENTS

suri + stray cat = moochie meem
dob = 20.5.14
male
Free
available after 20.8.14

Suri new baby

3
COMMENTS

Her third delivered. Healthy n beautiful baby. Alhamdulillah. All kits survive. Now they are 3 week age.

Milo turn 1

0
COMMENTS

Happy birthday my meow. I love u.

Anak aman n sheshe

2
COMMENTS
Alhamdulillah. ..dah dekat 2 bulan sheshe melahirkan...sekoq je anak dia...I tak reti letak video..nanti I try share.

Milo n chino get vaksin

0
COMMENTS
Eh..chino takleh vaksin lagi sebab tecik tangat. Dr bagi vitamin bagi dia demok skit. Milo tidor seharian...demam dia.

Seminggu berlalu

0
COMMENTS

Alhamdulillah. .ucci dah boleh pulang dr klinik dr zul.

Kepulangan yang di nanti...

0
COMMENTS

Milo n chino 2 month old...learn to eat,drinks n potty

0
COMMENTS
Alhamdulillah. .dah 2 minggu I biasakan mereka berdikari...sejak suri dah tak berapa riang nak weaning kits dia. Miloofa lebih pantas membiasakan diri...chinoofa ne agak lambat nak makan wet food...baru hari ne dia makan dgn riang. Sebelum ne masih bergantung 100% dari susu suri..risau juga..sebab chinoofa ne kurus sgt..harap bulu je tebal..
Plain water depa dah start minum dari minggu ke 7 lagi...
Liter box train I br biasakan mereka minggu ne...laju belajaq..lege dan Alhamdulilah..misi untuk menggemukan mereka berjalan lancar...next wik nak pi vaksin.
sekali chinoofa sembam dalam piring...kelemasan
comottttt!!!!
kekenyangan
grooming after eating
nyummmm
eyeayyyyyy

QUEENING is begin

0
COMMENTS

Aman n sheshe

3
COMMENTS
Aman dan sheshe. Raymond bagutau I she2 dah 2 kali jd ibu. Jadi mudah utk mating. Happy aman..menyanyi riang lagi.




Alhamdulilah.. suri is pregnant!!

0
COMMENTS
Kali ne suri I kene bagi perhatian lebih. I tak nak jadi macam cici. Terlepas pandang. Sampai skang pun I masih rindu cici meem. Takmo bagi suri lompat2 dan panjat2. Isau. Sekarang ne main sikit je suri dah penat. Dia byk baring2 dan sgt docile . Mommy love u suri.

Baby aman n momoi

1
COMMENT



AMboi segaknya anak2 aman n MOMOI.  Riang sungguh mereka2 ne . I doa mereka membesar dgn penuh kasih sayang dari family momoi.
Photobucket

Baby aman n mimi

0
COMMENTS
Wahhhhhh dah lama I tak update. Blog ne kan  . Daddy mimi dah kasi lama dah gambo ne. Comelll sgt...gewamm je. Pic kredit to daddy MIMI I doa mereka membesar dgn penuh kasih sayang dari family Mimi.

EYEAYYYYYYY

0
COMMENTS
Photobucket

Spick n Span

0
COMMENTS
amazing!!!
Photobucket
Powered by Blogger.