Aman n sheshe

3
COMMENTS
Aman dan sheshe. Raymond bagutau I she2 dah 2 kali jd ibu. Jadi mudah utk mating. Happy aman..menyanyi riang lagi.




Alhamdulilah.. suri is pregnant!!

0
COMMENTS
Kali ne suri I kene bagi perhatian lebih. I tak nak jadi macam cici. Terlepas pandang. Sampai skang pun I masih rindu cici meem. Takmo bagi suri lompat2 dan panjat2. Isau. Sekarang ne main sikit je suri dah penat. Dia byk baring2 dan sgt docile . Mommy love u suri.

Baby aman n momoi

1
COMMENT



AMboi segaknya anak2 aman n MOMOI.  Riang sungguh mereka2 ne . I doa mereka membesar dgn penuh kasih sayang dari family momoi.
Photobucket

Baby aman n mimi

0
COMMENTS
Wahhhhhh dah lama I tak update. Blog ne kan  . Daddy mimi dah kasi lama dah gambo ne. Comelll sgt...gewamm je. Pic kredit to daddy MIMI I doa mereka membesar dgn penuh kasih sayang dari family Mimi.
Powered by Blogger.