Harry n pippa

0
COMMENTS



Photobucket

Aman Meem

5
COMMENTS


Hi heols namanya AMAN MEEM, care taker dulu letak nama tora aman. Parents heols dulu dok kat  TEXAS, camne la heols leh tercampak ke malayzi kan?...mommie suka nama baru aman. Umur setahun 3 bulan gitu, tgh belajor nak nomen2..hehhee . Heols suke makan dan tidur. Sebab baru lagi kat sini, jadi heols suke roaming sekitar rumah yang cute ini. Tapi heols seganla  ngan uchie...kejap ok kejap garang..adakalanya heols suka nyorok je bwh meja atau mana2 yang terlindung bagi mencari perlindungan. Wah gituuuu....macam main polis sentry je kan..Ngan mommie pun heols malu lagi...kalo jalan pun jengket2 walhal sheols tu bukan nak jentik heols punnn...nampak sgtla heols ne pemalu lagi..Nanti heols biasa2kan diri ngan mommie n family..
Photobucket

Beautiful Suri Meem

2
COMMENTS






suri mempunyai karektor yang kebudak2kan dan sgt manja. Bila kita tgh relax2 dia akan mencicip berlari ke arah kita dan mula nak menjilat2 muka..adoiiiiii..frendly sungguh sekor neh. Exotic ini sgt  berdikari dan boleh buat aktiviti sendiri tanpa rasa bosan. Jadi sesape yang single2 tu elok bela. Dia tak cepat lonely cam kucing lain. Dah 9 bulan umor si suri tapi masih belum preggy lagi. Iols rasa sheols ne mmg lambat sikit. Owner lama maklumi iols, sheols ne maknya pure persian, paknya exotic with cert...Ok sgt tu...jadi tok midah jaga lah dia  dah lebih 3 bulan rasanya. Sgt senang nak urus sebab bulu fendek, cuma matanya kene dibersihkan hehari gitu. Satu je dia ne berperasaan lebih tau, jangan marah2 nanti habis dia berak merata. Telah banyak kali cubaan sheols lakukan namun iols berjaya menghalangnya..hehehheeee...Sheols amat obses terhadap objek yang berunsur kayu. Sungguh riang ria bila ada elemen ini. Maybe sejuk kot. What ever it is, xoxo suri very much!!! mommie love u...
Photobucket

Ulat bulu dah naik daun

4
COMMENTS


Lewat tempohari iols pulang ke desa halaman, tgh asyik menjamu hidangan terjamu pula aksi manja si suri ngan aman..hohoho..aman dah besor kah? suri pun sudi je ajar si aman ne nomen2.. HAMBoihhh
Photobucket

Suri & Aman itott kelik KL

3
COMMENTS



Long journey, penuhla umah iols ngan tetaik kucen..huhuuuuu...muka sedih nak tinggalkan tok midah. hahha.
Photobucket

Puchi perasan hensem

7
COMMENTS


Puchie skang ne jalan mengepak jeee..ape pesyen tah..hehhe..Lama tak update, mummy buzyy beeezieeee
Photobucket

Nape Pichi makan babynya?

1
COMMENT


Kitt ne mmg sakit, dok diam terasing, last2 pichi terus uruskan baby dia  yang sakit, dan iols juga ade bace info...ibu akan ade instinct untuk makan anak jika anaknya sakit. dan juga jika dia memerlukan zat nutrien protin yang tinggi. ada gak tengok kat nat geo yang singa2 akan makan anak2 dia kalau dia tak cukup zat lepas beranak tu. dia terpaksa makan sebab tak leh nak tinggalkan anak2 dia untuk cari makan sebab takut haiwan lain makan. so dia terpaksa makan anak dia yang paling lemah dalam kelompok tu... survival of the fittest. ( tq boocik for awesome info)

Photobucket
Powered by Blogger.