PETKNODE HARAM JADAH!!!

cici kepenatan
baru lepas mandi, badan penuh denan air kencing pekat..
mommy love u...sleep tight
puchi dalam bakul sape tahla....basah penuh kencing dan taik
cici tak keluar dari hari first aku hantar, bertakung air kencing dan taik
baru lepas mandi, penat
badan penuh urin..sampai skang tak hilang baunya
misi menjejak uci n ici
Photobucket

10 comments:

m.q said...

ya Allah your babies among the victim!!! mmg bedebah sunggoh. pergi PC ptg ni. jgn bg petknode lepas dari tindakan

zaza said...

Kene gi juga... mangkuk 2 ekoq tu dah release...tapi ade lagi 100 cats left in knowhere house!!!! minta nyawa !!!

meowwmania said...

ya Allah sedihnya...

berat mata memandang berat lg bahu yg memikul

mmg melampau perbuatan Petknode tu kan, harap2 mereka dikenakan hukuman setimpal

smoga ur cat akan pulih semula

Mijoe said...

get well ASAP to your cats.

yang bersalah tu, hukuman dunia mungkin terlepas, kat akhirat nanti...tunggu je la.

ery D cat said...

salam pd tuan pnya blog, btl kata MM, berat mata memandang berat lg bahu memikul..apa2pun kami di sini doa2kan 'anak' kamu akan sihat..xsangka ada diantara blogger2 disini mangsa juga...sedih...

* HeeBum * said...

alahai.. sedihnya.. moga meow2 and u as well cpt recover dr trauma ni..

e.t.t.y said...

lain sangat muka dan keadaan dia. jahat gila kan petknode. sampai bertakung carrier tu tak boleh bayangkn....aaaa sian!

zaza said...

TQ DEAR ALL, meow mania, mijoe, ery dcat, hee bum, etty for ur care. My cats dah boleh ngiau dah hari ni. Dah boleh main lompat2...makan tak selera lagi, wet food je depa lalu.

LoVe said...

oh my.. tumpang geram, marah n sakit ati, kat makluk 2 ekor yg xbertanggungjawab tu.. nasib baik your 2 darlings bertahan kan... If I were still in KL, I rasa kemngkinan bsr my cats pun dah ke sana... just imagining keadaan drg pun boleh nangis, ini kan pulak reality! stay strong dear..

zaza said...

tq love dear. now my fur kids are getting well from trauma, but still the smelly are annoying me...macam ikan kering..aduhaiiii...

Powered by Blogger.