Botak chii

2
COMMENTS







Photobucket

Naked AMan

0
COMMENTS
BEFORE

AFTER






Photobucket

Aman n Bella

0
COMMENTS






Photobucket

SO cuteeeee!!!

9
COMMENTS


OLIGO & HORLICK

Mr Dejavu [mrdejavu_soul91@rocketmail.com] ada send gambaq cute miut neh.. Nilah anak2  uchi n oreo...teringat si uchi masa tecik2 dulu....time ne lah dok aktif lompat sana sini...ouchhh... Rasanya 3 kali mating baru jadi...alhamdulillah


ne pucci waktu 4 bulan....comotnyaaa.a.

Photobucket

Harry masuk JAWI

5
COMMENTS

Dpt free..kuang222


Photobucket

Aman N cici

2
COMMENTS


Cubaan Amam gagal, Jadi tunggu cici dtg lagiiiiiii....

Photobucket

Where Is MY HARRY BOY?

0
COMMENTS
Photobucket

Suri The Hunter

0
COMMENTS
 emmm lipashhh
ehhhh gayattt
Mucukkkkkkkk yucksss

Photobucket

Aman n Momoi

0
COMMENTS
Photobucket

A pray from purrrrrr...

0
COMMENTS
Photobucket

Alhamdulillah...

0
COMMENTS

Diboo furgurl cik ani dah selamat bersalin. Kittens ade 4 ekor, 2 ekor mcm aman, 1 bi color n 1 calico. Tahniah cik ani....Aman dah jadi daddyyy!!!
Photobucket

Yang sebenarnya.....

0
COMMENTS
Mommy eyut uyi akiitttt. uuuuuuuu..uuuuu..uuu

My B.S.M bukannya kene tape worm, tapi IBS ( Irritable Bowel Syndrome)

 Dr zul maklum kat I, sebab itulah suri kejap2 cirit, kejap2 cirit. Poo setompok2. Ikut dan dia je nak tabur..yang penatnya I. Penat sungguhla nak menyental poo nya yang kering mering tu. 

 Bagi mengubati suri, dr bagi Probitic pil. Makan untuk 7 hari berturut2.Campur dalam wet food kegemarannya. AMBOI..kegemaran gitu..yelah suri ne pantang bunyi I buka tin, dari tak pernah dgr suara , termiow2 kegembiraan siap kais2 kaki I. Teruja lah tu. 

 Dah 2 hari ni..montot suri kering tak basah dgn wet poo. Kalu tak menitik je, kalu tak, lari tak cukup kaki pi lombat dalam box. Nanti lepas tujuh hari i update lagi. Btw dr charge rm10 je utk 7 biji pil. Aku rasa murah juga...

 Tiba2 I teringat kat sorang dr vet yang bagi ubat kat suri dulu, siap pakai kain mamak juai kacang putih..hahahahha..maybe itu uniform dia..kikikikik. Mahal pun tak berbaloi sebab suri tak recover pun.

 Yang klinik baru ne bagus  ubatnya. Dr pun hensem jah..huhuhuu..sambil hantar kucing leh blh tgk dr yang  baby face itu.
Photobucket

Happy Vaksin Day

0
COMMENTS

I pi vaksin for 4 ekoq , dr bagi rm35 seekor, jika  jab sekoq rm45..lebih 3 ekoq akan dpt diskaun rm10. Nanti sesape nak pi leh la byk perkhidmatan yang di sediakan. Boarding tak silap I rm 10 sehari.
Photobucket

Pucci after grooming...nothing change..

2
COMMENTS
My furboy kelihatan kuning2. Mmg sejak azali, minyak susah nak tanggai.
Photobucket

Beautiful Suri Meem

0
COMMENTS


Photobucket

Sleeping Aman

0
COMMENTS
Huh , I thirsty laaaaa
Kit Kat 5 minutes
dah jadi 10 minit

mimpi jadi supermannnn...siap mengigauuu...
bestnya terbang!!

Eh, aman kat mana ne? Ingat aman lena kat depan tadi....auwww

Photobucket
Powered by Blogger.