WELCOME CICI MEEM n PUCCI get vaksin for second time

hari ne ke klinik dr peter lagi untuk vaksin pucci for second time.so next year pula....awal coco ke sana..0930 dah sampai...nasib dr pun sampai awal juga hiks..bersemangat gigih hari ne ( hari biasa pun begitu, puntual kan)  dr cuci telinga pucci...berabuk daaaaa...patutla hang garuk telinga tak hengat....


lama juga coco kat klinik..dr n wife dia pun friendly kan..hari ne akan ambil cici pulang...( gambar nanti ya, coco masih bersedih dengan cico) dr ajar cara nak bagi makan, tidur n peepoo. dia kasi vaksin flea, mandi, bersih telinga free ..in package...tq doc...seperti biasa coco mmg suka menghabiskan duit..jadi aku belilah can food, crystal litter ubat telinga 2 botol, dan cici...harga rahsia...janji dia memberi kebahagiaan lebih bererti buat coco dan family.

aku heran betui , nape pucci aktif lepas kene vaksin ya? dulu pasif je seharian...emmm hepi la tu dpt member baru...yang tap diketahui jantinanya lagi....nak kata jantan teluq tak timbul...apapun cici ne mmg garang..hahahhaaaa padan la hang pucci...

2 comments:

miss.Bed said...

u cuti ke arini coco
aku pon setuju, tgk muka pon macam kerek ja si cici nih

zaza said...

bed, cuti..hehehheeeee.kucing punya pasal ...... aku bangun jam 4 bed punya excited ..hikssss...

Powered by Blogger.