CICO meet DR PETER

,vdah 2 hari cico demam...mummy risau sgt..takut hang mati ja...aduhhhhh..suap mamam takmo,minum takmo, popoo takmo..pastu selesema hakkkcinnnn... tak sampai hati.pagi ne mummy seek advice dari marmorial cattery, dia habaq suh wak pi vet..last last mummy bwk gi jumpa dr peter....dr bagi ubat selsema, demam, dan wet food hills


....wet boleh makan, cuma tang ubat tu cico blah sikit daaaaaa..pahitka...demi nak cihat, mummy syringe juaaa.....semoga my baby fur cepat sihat.

address dr peter:

klinik veterinar & surgeri pc
dr peter chew, DVM
vaterinary surgeon
G2 jalan sri hijau 14
tanan sri hijau
rawang
tel: 0360920510

2 comments:

miss.Bed said...

cico depressed ke

zaza said...

bed,cico meem demam..sebab aku ambik , dia tak putus susu ibu, jadi dia mudah diserang sakit. vaksin pun lom buleh lagi sebab masih baby...next time bila nak beli kita harus pastikan dia divaksin dan dah putus susu ibu...kalau tak, harus menempuh dugaan untuk si comel...hari cico dah boleh lari skit2..cuma tak boleh naik tangga lagi macam biasa....kalau nak jadi breeder kene sayang haiwan, bukan kira nak ambik duit ja...kesia aku..dahla takde experience bela kucin..ohoooohoiiiiiiiiiiiii

Powered by Blogger.