CICO kene kuarantin

10 mac ( hari ketiga)

Mommy tulis ne dalam keadaan yang hiba dan sedih...jam 3 pagi cico berak, cuma keadaan badanya terlalu lemah, dah tak leh duduk dah, terbaring je (rasa tak leh terima kalau cico ..malam ne mommy tidur ngan cico. syringe kan air, sampai cico m,ampu bersuara walaupun langsung tak bertenaga....jam 4, cico masih bernafas, jam 5 boleh dengar purrrrrrr, jam 0530, mommy bangun dan beri cico minum susu kambing yang dibeli semalam...habis sebotol...jam 0630 kasi air suam habis juga sebotol....time ne banyak air kencing yang keluar...rasanya 3 kali cico pee atas tuala.....



9 mac (hari kedua)

Menyinggah di :

KM VET PHARM SDN BHD
NO1 JALAN PERINDUSTRIAN BATU CAVES 1/1
TAMAN PERINDUSTRIAN BATU CAVES
68100 BATU CAVES , SELANGOR
TE : 03- 61877155

beli botoi susu dan liver coat oil.

Rehat  sat gi mommy nak pi vet kat gombak, nak beli liver coat oil, puting susu untuk cico. Dah order susu kambing  ( boleh dapatkan pada kak rafidah   ) sama member....adoii lambatnya rasa.....

Salam...

Fresh Goat's Milk
Bagi anda yg tinggal di Gombak dan berdekatan
berpeluang membeli Susu Kambing Segar drp kami.

69 Jalan Marmar Satu,
Taman Melewar, Batu Caves, Kuala Lumpur
(Belakang Taman Greenwood)

1 botol 250ml harga RM6
5 botol @ RM5.50
10 botol @ RM5

Hubungi Puan Rafidah 012-9126195


Pagi ne  sebelum pi kerja..bagi makan cico, lepas tu cico lari2 masuk liiter box..hehe dah kencing laa.lege nengoknya...ptgh balik nak nengok poop la ye....

8 mac ( hari pertama)

dah seharian mommy kuarantin cico, ptg ne boleh tgk progress kesihatan cico. Kalau la mommy hang ne CEO leh balik awai sikit, maklumla kuli bawahan je..terpaksa akur dgn schedule kerja. Hati, emosional dah berada di rumah cuma jasad ne membeku lagi kat opis....CICO2 PLISH RECOVER SOON...mommy sedihla....

2 comments:

miss.Bed said...

siannya cico..dia cam xblh nak sesuaikan diri jer coco

zaza said...

nampaknya cam tu la h bed...dia masih perlukan mommy sebenar...masih perlu wean lagi....pagi ne cico dah kencing..legeeeeeee.. poop lom lagi

Powered by Blogger.