GRIEF N LOST

Hari ke tiga cico kene quarantine, mommy ambil emergency leave untuk jaga dan rawat cico. Tengahari cico masih bernadi lagi...punyalah jaga sampai tertidur kat sebelah cico. Terdengar suara cico perlahan  dan sayu je...lama sikit mommy pun segar balik..tapi..... cico dah takde...sedih sangat....ntahla tak mampu nak menangis lagi...mommy pasrah atas pemergianmu....terima kerana membawa kebahagiaan dan kegembiran dalam rumah ni walaupun sementara.

Petang ade kelas dengan DR d, (M N F), terpaksa kuatkan semangat untuk drive ke UM. Hasrat nak pi umah syirah ade together2 MARESMAG, terpaksa batalkan sebab penat.Balik je hati sedih lagi...jika selalu cico n pucci akan sambut mommy, hari ne pucci je menyapa. Tgk bilik cico siap ade bau cico lagi...mmg tak leh blah...

Pagi baru rasa kuat sikit untuk menulis....pengajaran buat mommy, jangan beli kucing persian yang murah sangat, sebelum beli kene make sure kucing sihat dan di vaksin....mommy tak nak bersedih lagi. Jadi lepas ne kene dpt advice dr peter dulu..senang je beli terus sama dia...

2 comments:

miss.Bed said...

sedihnya. x sempat nak jmpa cico. cico dah tadak.
ermm.. mommy coco jgn sedih2

zaza said...

aku masih berkabung bed...rindu dan sedih.

Powered by Blogger.