Yang sebenarnya.....

Mommy eyut uyi akiitttt. uuuuuuuu..uuuuu..uuu

My B.S.M bukannya kene tape worm, tapi IBS ( Irritable Bowel Syndrome)

 Dr zul maklum kat I, sebab itulah suri kejap2 cirit, kejap2 cirit. Poo setompok2. Ikut dan dia je nak tabur..yang penatnya I. Penat sungguhla nak menyental poo nya yang kering mering tu. 

 Bagi mengubati suri, dr bagi Probitic pil. Makan untuk 7 hari berturut2.Campur dalam wet food kegemarannya. AMBOI..kegemaran gitu..yelah suri ne pantang bunyi I buka tin, dari tak pernah dgr suara , termiow2 kegembiraan siap kais2 kaki I. Teruja lah tu. 

 Dah 2 hari ni..montot suri kering tak basah dgn wet poo. Kalu tak menitik je, kalu tak, lari tak cukup kaki pi lombat dalam box. Nanti lepas tujuh hari i update lagi. Btw dr charge rm10 je utk 7 biji pil. Aku rasa murah juga...

 Tiba2 I teringat kat sorang dr vet yang bagi ubat kat suri dulu, siap pakai kain mamak juai kacang putih..hahahahha..maybe itu uniform dia..kikikikik. Mahal pun tak berbaloi sebab suri tak recover pun.

 Yang klinik baru ne bagus  ubatnya. Dr pun hensem jah..huhuhuu..sambil hantar kucing leh blh tgk dr yang  baby face itu.
Photobucket

0 comments:

Powered by Blogger.