Beautiful Suri Meem







suri mempunyai karektor yang kebudak2kan dan sgt manja. Bila kita tgh relax2 dia akan mencicip berlari ke arah kita dan mula nak menjilat2 muka..adoiiiiii..frendly sungguh sekor neh. Exotic ini sgt  berdikari dan boleh buat aktiviti sendiri tanpa rasa bosan. Jadi sesape yang single2 tu elok bela. Dia tak cepat lonely cam kucing lain. Dah 9 bulan umor si suri tapi masih belum preggy lagi. Iols rasa sheols ne mmg lambat sikit. Owner lama maklumi iols, sheols ne maknya pure persian, paknya exotic with cert...Ok sgt tu...jadi tok midah jaga lah dia  dah lebih 3 bulan rasanya. Sgt senang nak urus sebab bulu fendek, cuma matanya kene dibersihkan hehari gitu. Satu je dia ne berperasaan lebih tau, jangan marah2 nanti habis dia berak merata. Telah banyak kali cubaan sheols lakukan namun iols berjaya menghalangnya..hehehheeee...Sheols amat obses terhadap objek yang berunsur kayu. Sungguh riang ria bila ada elemen ini. Maybe sejuk kot. What ever it is, xoxo suri very much!!! mommie love u...
Photobucket

2 comments:

KucingMalaysia said...

YES ! U ARE BEAUTIFUL !!! :)

zaza said...

TQ ,cat mommie km pun beutiful juga!!

Powered by Blogger.