ICONIC KIMMY!!





puchi selalu memain kat luar. Bila aku panggil je..citcitcit...kim yang datang, herah jah. Lelama aku jadi kesian mmmm. Acapkalli pulang dia mesti kejar kete aku, walopun aku tak le bagi dia makan.. Memalam mesti dia dok depan pagaq umah. Yang hebatnya, dia berjaya menghambat seorang perampok yang nak panjat pagaq time blackout. TQ KIMMY!!! U SAFE MY LIFE!!... sejak tu  aku belila sikit dog kibble kat dia. Mak cakap kalo bela anjing, malaikat tak masuk umah. Aku pun ta tau aku bela ke? nak pegang pon tak penah jah. Cuma berkomunikasi je ngan si kim. Bila aku renung mata kim, jadi sayang pula, Kim pun pandai ,  macam anjing K9 polis pula.. hehhe. Kadangtu dia datang bw teman-teman. Alamak nanti org ingat aku ternak pula. Makan la oiii selagi ade..
Photobucket

2 comments:

meowwmania said...

hehe..

kite pon ada sekor anjin yg slalu jd guard kat luar opis, kite slalu bg makan jer tp mcm dah tersyg pulak hikhik

zaza said...

meow pun ade ek? dia mesti sayang meow..mesti mata dia lembut je tgk kat meoww...

Powered by Blogger.